Tænker du på en bøgehæk, ligusterhæk, laurbærhæk eller nåletræshæk? Du kan altid plante en hæk. Så længe det ikke fryser så hårdt, at jorden bliver for hård. Det er nu, du skal give planten mulighed for at slå gode rødder inden foråret. Men hvad skal du bruge for at plante din nye hæk?

Hvad skal du passe på?

Når du vælger en hækplante, skal du sørge for at købe en, der passer til dit klima. Vælg en, der er tørketolerant og vokser godt på stedet. Efter at have lavet det, kan du fylde hullet med jord. Efter plantning bør du vande den nye plante for at give rødderne tid til at etablere sig. Før du vælger planter, skal du lave en liste over, hvad du vil have dem til at opnå. Nogle sorter er gode til hække, andre er mere velegnede til udstillinger.

Takstræer er en af ​​de mest populære haekplanter og er også forholdsvis nemme at dyrke. Fordi den vokser lige så hurtigt som klassiske hækplanter, er den et glimrende valg til hjem, der er mere udsat for vejret og virkningerne af skadedyr og sygdomme. En anden stor fordel ved takstræet er, at det ikke kun vokser hurtigt, det har heller ikke mange skadedyrsproblemer. Træerne er også gode til privatlivets fred og blokerer for synsfelt og lyd.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *